Year 9 Examinations : Summer 2019				
Date	Session	Subject	Length of exam	Room
	09:05 to 09:15	revision		
	09:15 to 10:30	Geography	1 hr 15 mins	SH
Monday				
03 June 2019	10:50 to 12:20	Chemistry	1 hr 30 mins	SH
	13:50 to 14:15	revision		
	13.50 to 14.15	Mathematics	1 hr 30 mins	SH
	09:05 to 09:15	revision		•
	09:15 to 10:30	History	1 hr 15 mins	SH
Tuesday	•			
04 June 2019				
	13:50 to 14:15	revision		
	14:15 to 15:45	Biology	1 hr 30 mins	SH
		-		
	00.05 1- 00.45/00.20	Core Language (9x or 9y on your timetable)		
	09:05 to 09:15/09:30 09:15 to 10:30	revision French	1 hr 15 mins	SH
	09:15 to 10:30	German	1 hr 15 mins	SH
	09:30 to 10:30	Spanish	1 hr	SH
Wednesday 05 June 2019	10:50 to 12:20	Brownlee Tri	athlan	
05 June 2019	10:50 to 12:20	Drowniee 111	atmon	
	13:50 to 14:15	revision		
	14:15 to 15:45	Physics	1 hr 30 mins	SH
	<u>09:00</u> to 10:30	English	1 hr 30 mins	SH
	10:50 to 11:15	revision		
	11:15 to 12:15	Religious Studies	1 hr	SH
Thursday		, and the second		
06 June 2019	40.454-44.00	V 05 B 1 (5 B)		
	13:45 to 14:30	Year 9 Form Period (in Form Rooms)		
	14:30 to 16:00	Year 9 Games		
		Option C (9C on your timetable)		
	09:05 to 09:15/09:30	revision	0.6	00.04
	08:45 to 10:45 09:15 to 10:30	Art Computer Science	2 hrs 1 hr 15 mins	23,24 SH
	09:15 to 10:30	Design & Technology	1 hr 15 mins	SH
	09:15 to 10:30	French	1 hr 15 mins	SH
	09:30 to 10:30	Greek	1 hr	SH
	09:15 to 10:30 09:30 to 10:30	Music Spanish	1 hr 15 mins 1 hr	M2 SH
	09.30 to 10.30	Option B (9B on your timetable)	1 (11	Jii
	10:50 to 11:00/11:15	revision		
Friday	11:00 to 13:00	Art	2 hrs	23,24
07 June 2019	11:00 to 12:15 11:00 to 12:15	Computer Science	1 hr 15 mins 1 hr 15 mins	SH SH
	11:00 to 12:15	Design & Technology French	1 hr 15 mins 1 hr 15 mins	SH
	11:15 to 12:15	Latin	1 hr	SH
	11:00 to 12:15	Music	1 hr 15 mins	M2
	13:50 to 14:30/14:45	Option A (9A on your timetable) revision		
	13:50 to 14:30/14:45	revision Art	2 hrs	23,24
	14:30 to 15:45	Computer Science	1 hr 15 mins	SH
	14:30 to 15:45	Design & Technology	1 hr 15 mins	SH
	14:30 to 15:45 14:45 to 15:45	German Latin	1 hr 15 mins 1 hr	SH SH
	14:45 to 15:45	Spanish	1 nr 1 hr	SH
Please note:		· ·		

Please note:

Registration will take place as normal during the examination week.

Please note the early start (8:45am) for the Art exam in Option A and the late finish (1:00pm) for the Art exam in Option B.