Year 8 Examinations : Summer 2019				
Date	Session	Subject	Length of exam	Room
	09:05 to 09:30	revision		
	09:30 to 10:30	Religious Studies	1 hr	SH
	10:50 to 11:15	revision		
Monday 20 May 2019	11:15 to 12:15	Chemistry	1 hr	SH
	13.45 to 14.35	Latin	50 mins	SH
	14:40 to 16:00	Year 8 Games		
	09:05 to 09:15	revision		
	09:15 to 10:30	Biology	1 hr 15 mins	SH
Tuesday	10:50 to 11:00	revision		
21 May 2019	11:00 to 12:15	History	1 hr 15 mins	SH
	13:50 to 14:20	revision		
	14:20 to 15:50	Mathematics	1 hr 30 mins	SH
	09:05 to 10:35 Orienteering Event			
Wednesday 22 May 2019	10:50 to 12:20	English	1 hr 30 mins	SH
	13:50 to 14:50	French	1 hr	SH
	14:55 to 15:55	Physics	1 hr	SH
	09:05 to 09:30	revision		
	09:30 to 10:30	Design & Technology	1 hr	SH
Thursday	10:50 to 11:00	revision		
23 May 2019	11:00 to 12:15	Geography	1 hr 15 mins	SH
	13:50 to 14:00	revision		
	14:00 to 15:15	German	1 hr 15 mins	SH
Friday 24 May 2019	Normal School / Rhineland trip			
Please note:				

Please note:

2 Art and Music examinations will take place in timetabled lessons during the week of 13 - 17 May 2019.

¹ Registration will take place as normal during the examination week.