Year 10 Examinations : Summer 2019				
Date	Session	Subject	Length of exam	Room
Monday 03 June 2019	09:00 to 10:30	Chemistry	1 hr 30 mins	SH
	11:00 to 12:15	French (Reading & Writing)	1 hr 15 mins	SH
	13:45 to 15:45	English Language	2 hrs	SH
Tuesday 04 June 2019	09:00 to 10:30	German (Reading & Writing)	1 hr 30 mins	SH
	11:00 to 12:30	Design & Technology	1 hr 30 mins	SH
	13:45 to 15:35	History	1 hr 50 mins	SH
Wednesday 05 June 2019	08:45 to 10:30	English Literature	1 hr 45 mins	SH
	11:00 to 12:30	Latin	1 hr 30 mins	SH
	13:45 to 15:45	Biology	2 hrs	SH
Thursday 06 June 2019	09:00 to 10:30	Geography	1 hr 30 mins	SH
	09:00 to 10:30	Greek	1 hr 30 mins	SH
	09:00 to 10:45	Drama	1 hr 45 mins	SH
	11:00 to 12:30	Spanish (Reading & Writing)	1 hr 30 mins	SH
	11:00 to 12:15	Music	1 hr 15 mins	M2
	13:45 to 15:45	Mathematics	2 hrs	SH
Friday 07 June 2019	08:45 to 10:30	Religious Studies	1 hr 45 mins	SH
	11:00 to 12:30	Computer Science	1 hr 30 mins	SH
	13:45 to 15:15	Physics	1 hr 30 mins	SH

Please note:

- 1 Pupils will be on study leave during the examination week.
- 2 Designated classrooms will be available for silent private study when pupils do not have an examination.
- 3 The Art examination will take place on Thursday 23 May and Friday 24 May (before half-term).
- 4 Modern Languages listening exams will take place in lessons during the week beginning 20 May.
- 5 Modern Languages Speaking tests details from Mrs Haslam
- 6 Music practical tests will take place during the week beginning 20 May (before half-term).
- Any pupil who misses an exam because of illness should see Mr Woods when s/he returns to school.