Year 10 Examinations : Summer 2018				
Date	Session	Subject	Length of exam	Room
Monday 04 June 2018	09:00 to 10:30	Physics	1 hr 30 mins	SH
	11:00 to 12:30	Greek	1 hr 30 mins	SH
	11:00 to 12:30	Spanish (Reading & Writing)	1 hr 30 mins	SH
	11:00 to 12.45	Drama	1 hr 45 mins	SH
	13:45 to 15:45	English Language	2 hrs	SH
Tuesday 05 June 2018	09:00 to 10:30	Design & Technology	1 hr 30 mins	SH
	09:00 to 10:30	Latin (NOT Logan)	1 hr 30 mins	SH
	11:00 to 12:30	Chemistry	1 hr 30 mins	SH
	13:45 to 15:30	Religious Studies	1 hr 45 mins	SH
Wednesday 06 June 2018	09:00 to 10:30	English Literature	1 hr 45 mins	SH
	11:00 to 12:30 11:00 to 12:30	Geography Latin (Logan ONLY)	1 hr 30 mins 1 hr 30 mins	SH SH
	13:45 to 15:35	History	1 hr 50 mins	SH
Thursday 07 June 2018	09:00 to 10:30	German (Reading & Writing)	1 hr 30 mins	SH
	11:00 to 12:30	Computer Science	1 hr 30 mins	SH
	13:45 to 15:45	Biology	2 hrs	SH
Friday 08 June 2018	09:15 to 10:30	Music	1 hr 15 mins	M2
	11:00 to 12:30	French (Reading & Writing)	1 hr 30 mins	SH
	13:45 to 15:45	Mathematics	2 hrs	SH

Please note:

- 1 Pupils will be on study leave during the examination week.
- 2 Designated classrooms will be available for silent private study when pupils do not have an examination.
- 3 The Art examination will take place on Thursday 24 May and Friday 25 May (before half-term).
- 4 Modern Languages listening exams will take place in lessons during the week beginning 21 May (before half-term).
- **5** Music practical tests will take place during the week beginning 21 May (before half-term).
- **6** Any pupil who misses an exam because of illness should see Mr Woods when s/he returns to school.