Year 9 Examinations : Summer 2018				
Date	Session	Subject	Length of exam	Room
	09:05 to 09:15	revision		
	09:15 to 10:30	History	1 hr 15 mins	SH
Tuesday				
05 June 2018	10:50 to 12:20	Biology	1 hr 30 mins	SH
	10 50 1 11 15			
	13:50 to 14:15	revision	1 km 20 m in a	
	14:15 to 15:45	Mathematics	1 hr 30 mins	SH
	09:05 to 10:35	English	1 hr 30 mins	SH
-		Core Language (9x or 9y on your timetable)		
Wednesday	10:50 to 11:00/11:15	revision		
06 June 2018	11:00 to 12:15	French	1 hr 15 mins	SH
	11:00 to 12:15	German	1 hr 15 mins	SH
	11:15 to 12:15	Spanish	1 hr	SH
	13:50 to 14:15	revision		
	14:15 to 15:45	Chemistry	1 hr 30 mins	SH
		Option A (9A on your timetable)		
	09:05 to 09:15/09:30	revision		
	08:45 to 10:45	Art	2 hrs	23,24
	09:30 to 10:30	Computer Science	1 hr	SH
	09:15 to 10:30	Design & Technology	1 hr 15 mins	SH
	09:15 to 10:30	French	1 hr 15 mins	SH
	09:15 to 10:30	German	1 hr 15 mins	SH
	09:30 to 10:30	Latin	1 hr	SH
	09:15 to 10:30	Music	1 hr 15 mins	M2
		Option B (9B on your timetable)		
	10:50 to 11:00/11:15	revision		
	11:00 to 13:00	Art	2 hrs	23,24
Thursday	11:15 to 12:15	Computer Science	1 hr	SH
07 June 2018	11:00 to 12:15	Design & Technology	1 hr 15 mins	SH
	11:00 to 12:15	French	1 hr 15 mins	SH
	11:15 to 12:15	Greek	1 hr	SH
	11:15 to 12:15	Latin	1 hr	SH
	11:00 to 12:15	Music	1 hr 15 mins	M2
		Option C (9C on your timetable)		
	13:45 to 14:30/14:45	revision		
	<u>13:50 to 15:50</u>	Art	2 hrs	23,24
	14:45 to 15:45	Computer Science	1 hr	SH
	14:30 to 15:45	Design & Technology	1 hr 15 mins	SH
	14:30 to 15:45	German	1 hr 15 mins	SH
	14:45 to 15:45	Latin	1 hr	SH
	14:45 to 15:45	Spanish	1 hr	SH
	09:05 to 09:30	revision		
	09:30 to 10:30	Religious Studies	1 hr	SH
Friday				
08 June 2018	10:50 to 12:20	Physics	1 hr 30 mins	SH
	13:45 to 14:30	revision		
	14:30 to 15:45	Geography	1 hr 15 mins	SH